Početna
Srednja škola kneza Branimira
Pola stoljeća srednjeg školstva u Benkovcu na Milenijskoj fotografiji Šime Strikomana. PDF Ispis E-mail
Petak, 11 Svibanj 2012 10:35
Milenijska fotografija Šime Strikomana, 11. svibnja 2012.
Još slika
 
Budite dio Milenijske slike PDF Ispis E-mail
Petak, 04 Svibanj 2012 07:48

Benkovački sajam održava se 10. svibnja, ali ako ga propustite, nova prigoda će vam se ukazati već 10. lipnja, pa 10. srpnja, 10. kolovoza, itd. Milenijsko fotografiranje održat će se 11. svibnja, ali ako ga propustite, morat ćete čekati do 11. svibnja 2062. kad planiramo obilježavati prvo stoljeće srednjeg školstva u Benkovcu. Šime Strikoman već je ubacio film u kameru, crvene i plave majice izašle su iz ormara, dizalica je spremna, vremenska prognoza je dobra - toplo i sunčano uz pokoji oblak, treba nam još samo 1000 Benkovčana u bijelim majicama, košuljama ili bluzama. Obucite nešto bijelo i dođite u petak, 11. svibnja u 9 sati na sportske terene Srednje škole.

 
Poziv na snimanje Milenijske fotografije PDF Ispis E-mail
Petak, 20 Travanj 2012 11:17

U petak 11. svibnja u 9.00 sati naše školsko igralište bit će najnovije poprište snimanja Milenijske fotografije. Pokretač ovog projekta, poznati fotograf i snimatelj Šime Strikoman, dolazi nas snimiti povodom pola stoljeća srednjeg školstva u Benkovcu. Pozivamo stoga sve Benkovčane, Ravnokotarce, Bukovčane i sve ostale koji su u proteklih 50 godina bili učenici, roditelji učenika, djelatnici, polaznici obrazovanja za odrasle, ili su na bilo koji drugi način povezani s benkovačkom srednjom školom, da se jave na telefon 681606 i potvrde svoj dolazak. Što više sudionika se uključi, slika će biti ljepša. Dođite stoga i obojite benkovačku milenijsku fotografiju.

 
U našoj školi snimat će se Milenijska fotografija PDF Ispis E-mail
Utorak, 17 Travanj 2012 13:21
StrikomanPedeset godina srednje škole u Benkovcu ovjekovječit će se i snimanjem milenijske fotografije u režiji našeg poznatog majstora fotografije Šime Strikomana. Bit će to njegova 284. milenijska fotografija i time će se naša škola i grad Benkovac pridružiti stotinama gradova i mjesta diljem Hrvatske u kojima je Šime dosad snimao. Snimanje će se obaviti u petak 11. svibnja, u 9.00 sati. Pozivamo, stoga, sve bivše i sadašnje učenike i djelatnike škole da u to vrijeme dođu na školsko igralište da postanu dio povijesti i pomognu da fotografija bude što efektnija.
 
Dani otvorenih vrata PDF Ispis E-mail
Utorak, 17 Travanj 2012 13:14

U sklopu programa obilježavanja pedesete obljetnice od početka srednjoškolskog obrazovanja u Benkovcu, kao i Dana škole, ovaj tjedan škola je otvorena javnosti – u prvom redu učenicima osmih razreda osnovne škole. Dolazak u školu i organizirani obilazak njenih prostora najbolji je način da budući učenici iz prve ruke saznaju sve što ih zanima, kako bi lakše mogli odlučiti koji srednjoškolski program im najbolje odgovara. Svi posjetitelji škole mogu ovih dana, osim obilaska učionica, kabineta i radionica, razgledati i vrlo sadržajnu izložbu u holu. Tamo su izloženi različiti radovi učenika strojarskih i graditeljskih programa, a kroz fotografije i dokumente mogu se upoznati i s poviješću škole.

Dani otvorenih vrata
 
LIDRANO je napustio zgradu! PDF Ispis E-mail
Utorak, 21 Veljača 2012 17:48
Završeno je i sedmo benkovačko izdanje srednjoškolskog Lidrana Zadarske županije. Evo nekih brojki. Sudionici su došli u dva autobusa i nepoznatom broju drugih prometala. Bilo ih je iz 16 škola, otprilike 94 učenika i približno 27 mentora. Njihove radove ocjenjivalo je 10 članova žirija. Koliki broj pizza je potrošen još se utvrđuje. Prijavljena su i predstavljena 32 literarna rada, te 11 samostalnih novinarskih radova, a predstavljeno je i 5 školskih časopisa. Dramski program, kojeg je činilo 9 pojedinačnih i 7 skupnih nastupa, bio je vrlo kvalitetan, raznovrstan i uspješan, iako ove godine, po prvi put, nije održan u iznimno ugodnoj i toploj dvorani Doma kulture, nego u školskom holu. Koji su sve radovi izabrani za državnu smotru saznajte u nastavku.
Nastavak.
 
LIDRANO je u gradu! PDF Ispis E-mail
Utorak, 21 Veljača 2012 10:49
Bogatstvo duha!
Fotogalerija
 
Međužupanijsko natjecanje prodavača PDF Ispis E-mail
Petak, 17 Veljača 2012 09:22

Drugu godinu zaredom naša škola je domaćin međužupanijskog natjecanja za zanimanje prodavač. U ponedjeljak, 20. veljače, svoje vještine i znanja pokazat će učenici iz brojnih ekonomskih i trgovačkih škola iz Dalmacije. Program natjecanja i popis sudionika preuznite ovdje.

 
Stigli udžbenici PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2011 12:23
Obaviještavamo učenike koji su u srpnju naručili udžbenike preko škole da je većina udžbenika stigla i mogu se preuzeti u upravi. Preostali udžbenici očekuju se u roku od nekoliko dana. Učenici koji su narudžbenice ispunili kasnije dobit će svoje knjige do početka školske godine, a to je 12. rujna 2011.
 
Upisi u 1. razred PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Srpanj 2011 11:35
U ponedjeljak, 11. srpnja 2011. prijavama za upis u prvi razred počinje drugi krug ljetnog upisnog roka. U utorak će biti objavljene ljestvice za upis, a sam upis obavit će se u srijedu, 13. srpnja. Moguće se prijaviti za upis u zanimanje ekonomist, gdje su ostala još dva slobodna mjesta, u zanimanje keramičar, gdje je ostalo još pet slobodnih mjesta, kao i u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije. U zanimanju klesara ostalo je još osam slobodnih mjesta, a u zanimanju automehaničara preostalo je još jedno slobodno mjesto.
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » > Kraj >>

Stranica 22 od 29

Yammer

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij

Časopis "SSKB"

Sve o studijima

Zadarski srednjoškolski portal

_______________