Početna Vijesti
Vijesti
Natječaj Delegacije Europske unije u RH: "Hrvatska - 28. EU članica" PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Travanj 2013 09:44

Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj raspisala je novi natječaj pod nazivom "Hrvatska – 28. EU članica“. Natječaj se sastoji od tri kategorije. Učenici srednjih škola se mogu prijaviti na drugu i treću kategoriju do 20. svibnja 2013.

Za drugu kategoriju, učenici se mogu prijaviti pojedinačno ili u grupi od maksimalno tri učenika. Za prijavu je potrebno osmisliti i nacrtati strip o Europskoj uniji, zemljama članicama ili Hrvatskoj u EU-u. Strip može na humorističan način dočaravati kako zemlje članice vide Hrvatsku ili doživljaje hrvatskih građana o Europskoj uniji ili zemljama članicama. Prva nagrada uključuje put u Bruxelles od 4. do 7. srpnja 2013. godine, a druga i treća nagrada uključuje tablet računala.

Treća kategorija se odnosi na profesionalne i amaterske dizajnere. Za ovu kategoriju, mogu se prijaviti sve osobe koje zanima dizajn, bilo koje dobi, a koji imaju kreativna i inventivna vizualna rješenja koja obilježavaju pristupanje Hrvatske Europskoj uniji kao 28. članice. Uz vizualno rješenje, potrebno je osmisliti i uključiti prigodni slogan ili poruku. U ovoj kategoriji predviđene su novčane nagrade u iznosima od 15.000 kuna, 10.000 kuna i 5.000 kuna.

Više o samom natječaju dostupno je u dokumentima koji se nalaze u privitku te na web stranicama Delegacije EU-a u RH iMinistarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 
Državno natjecanje za zanimanje prodavač PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Travanj 2013 09:42
Naša učenica P-3 razreda Jasmina Hasanović sa mentoricom prof. Jadrankom Kardum Uskok otputovala na Državno natjecanje zanimanja prodavač u Varaždin.
 
LIDRANO 8.0 PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 28 Veljača 2013 10:06
I ovogodišnja županijska smotra srednjoškolskih pisaca, pjesnika, glumica, glumaca, novinarki i reportera - poznata pod imenom LIDRANO, održava se, kao i zadnjih 7 godina, u našoj školi i gradu. Učenici iz petnaest srednjih škola naše županije okupit će se, sa svojim mentoricama i mentorima, u četvrtak 28. veljače, i prezentirati svoje pjesme, priče, recitacije, monologe, scenske igre, časopise, reportaže i intervjue. Naši učenici nastupaju u sve tri kategorije. Program se može pogledati ovdje.
 
Završen županijski Lidrano PDF Ispis E-mail
Petak, 01 Ožujak 2013 12:20

lidrano 2013

Naša je škola i ove godine udomila županijski LIDRANO - srednjoškolski festival literature, drame i novinarstva. Kao i prethodnih godina, učenice i učenici iz petnaest srednjih škola škola Zadarske županije došli su veselo, zajedno sa svojim mentoricama i mentorima, i nekoliko sati uživali u školi i učenju kao kreativnim poslovima, a zaboravili bubanje za ispite. Svi su redom zaslužili pohvale za svoj rad, a koji su ipak odabrani za sljedeću razinu, saznajte ovdje.

 
Novi Grafiti PDF Ispis E-mail
Srijeda, 13 Veljača 2013 16:40
grafiti#11
Dugo i željno očekivano novo izdanje Grafita, časopisa benkovačkih srednjoškolaca, konačno je ugledalo svjetlo dana. Objavljen je, naime, jedanaesti broj ovog renomiranog magazina, koji, kao i uvijek, donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja iz života škole, grada, svijeta i okolice. Požurite do najbližeg vam kolportera i osigurajte primjerak na vriijeme!
 
<< Početak < « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » > Kraj >>

Stranica 41 od 59

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film