Početna Vijesti
Vijesti
I mi pomažemo maloj Stephanie PDF Ispis E-mail
Srijeda, 19 Rujan 2012 18:24

Stephanie

I naša se škola, poput mnogih drugih organizacija i pojedinaca, uključila ovih dana u dobrotvornu akciju za pomoć malenoj djevojčici Stephanie Milda iz Zadra, oboljeloj od teške bolesti. Naši će učenici i djelatnici pripomoći svojim prilozima, koliko budu mogli, da se skupi novac potreban za složenu i skupu operaciju koja se treba obaviti već krajem ovog mjeseca u Chicagu.

 

 

 
OBAVIJEST PDF Ispis E-mail
Srijeda, 19 Rujan 2012 15:15
Pozivaju se učenici koji su završili trogodišnje srednje obrazovanje u našoj školi školske 2011/12. godine, a žele nastaviti četverogodišnje školovanje u programu kojeg naša škola realizira, da podnesu Zahtjev za nastavkom redovnog četvetrogodišnjeg školovanja  do 15. listopada 2012.
Prema izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju učenika u osnovnoj i srednjoj školi je omogućeno da učenici sa nižom stručnom spremom i trogodišnjom školom imaju pravo besplatno nastaviti redovno četverogodišnje školovanje.
 
Počinje škola! PDF Ispis E-mail
Petak, 31 Kolovoz 2012 19:13
U ponedjeljak, 3. rujna 2012. u 8.00 počinje nova školska godina. To će biti pedeset i prvi put od osnutka škole.
 
Okom po Londonu PDF Ispis E-mail
Utorak, 18 Rujan 2012 17:32
Iako je na slici nešto zamišljen, naš Ivica Vulelija nema razloga za nezadovoljstvo. U ponedjeljak, 17. rujna, otvorena je u Gradskoj knjižnici Zadar njegova izložba fotografija iz ciklusa "London Eye". Nakon što su je Benkovčani već odgledali, a dio je predstavljen i u samom Londonu, sad je mogu pogledati svi korisnici zadarske Gradske knjižnice. U nazočnosti brojnih Ivinih prijatelja, kolegica i kolega s posla, a i ponekog slučajnog znatiželjnika, izložbu je prigodnim riječima otvorio Mile Marić, ravnatelj benkovačke Gradske knjižnice, a okupljeni su imali priliku poslušati i dvije lirske pjesme epskog ugođaja sveprisutnog Branka Antunovića. Što se samih slika iz ovog Ivičinog ciklusa tiče, a to mu je inače druga serija radova koje je, nakon ciklusa "Makro, mikro i portreti", prikazao javnosti, kritike su više nego pozitivne. Jedan od posjetitelja izložbe tako je, primjerice, uočio "eklektičnost i fuziju različitih stilova, što je posve u duhu postmodernog izraza, a i kozmopolitizma samog Londona, kao teme", dok je drugi naglasio da je "radost kojom Ivica prilazi slikama prisutna i u njegovoj sklonosti eksperimentiranju koje se događa u naknadnoj obradi fotografija, pronalaženju dodatnih dimenzija i sadržaja kojima može slikama dati nova i neočekivana značenja."
 
Obavijest maturantima PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 12 Srpanj 2012 11:08

Svjedodžbe i potvrde o ispitima državne mature dijelit će se u tajništvu škole u ponedjeljak, 16. srpnja od 10.00 sati.

Prijave ispita državne mature za polaganje u jesenskom ispitnom roku bit će omogućene od 17. srpnja 2012. godine nakon što budu objavljene konačne rang liste za upise na visoka učilišta u ljetnome roku.
Postupak prijave ispita državne mature provodit će se na isti način kao i za polaganje u ljetnome roku, putem stranice www.postani-student.hr.
Učenici, koji prijavljuju ispite državne mature u jesenskome roku, nisu obavezni ispisivati prijavnicu iz sustava i potpisivati je, kao što je to bila obaveza u ljetnome roku.
Učenici koji nisu s uspjehom završili razred i upućeni su na popravne ispite u jesenskome roku mogu prijaviti ispite državne mature u jesenskome roku i pristupiti im, uz uvjet da do 31. kolovoza 2012. polože sve ispite. Učenicima koji do toga roka ne polože popravne ispite, položeni ispiti bit će poništeni.

 

 
<< Početak < « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » > Kraj >>

Stranica 43 od 59

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film