Početna Vijesti
Vijesti
Odoše i ovi PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Srpanj 2011 10:25


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/ssknezbr/public_html/images/stories/svjedodzbe_2011

Iako im se činilo da srednja škola traje beskonačno i ponekad sumnjali da će se ikad iz nje izvući, gle čuda, odjednom gotovo. Još jedna generacija benkovačkih maturanata okupila se na tradicionalnom mjestu - u hladu Kaštela, i svečano, podjelom diploma i nagrada najuspješnijima, oprostila se od srednjoškolske faze svog života. Do danas ih je nervirala, a od danas će je se prisjećati s nostalgijom. Ako je suditi po njihovim rezultatima, mnogi će ovogodišnji maturanti, kako je u prigodnom slovu istakao i ravnatelj Josip Peran, biti i jako uspješni studenti. U njihovo ime svojoj školi - ravnatelju, zarednicima, profesorima i svim ostalim djelatnicima zahvalile su se Lucija Mikulić i Kristina Bel.

 
Podjela svjedodžbi za maturante PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 07 Srpanj 2011 09:01
Svečana podjela svjedodžbi za maturante i dodjela nagrada i priznanja najboljim učenicima održat će se u petak, 8. srpnja na Kaštelu. Početak je u 9 sati.
 
Profesorica Bodulić dobitnica nagrade za životno djelo PDF Ispis E-mail
Utorak, 14 Lipanj 2011 15:36
Povodom Dana grada Benkovca, koji se svake godine obilježava 13. lipnja - na Dan sv. Ante, benkovačko Gradsko vijeće dodijelilo je priznanja osobama i organizacijama koje su se protekle godine posebno istakle svojim doprinosom u raznim područjima djelovanja - gospodarstvu, kulturi, obrazovanju i sportu. Osim godišnjih nagrada, postoji i nagrada za životno djelo, a ona je ove godine dodijeljena našoj profesorici hrvatskog jezika Marijani Bodulić.
Dostojna je to zahvala lokalne zajednice omiljenoj profesorici brojnih naraštaja Benkovčana za njen dugogodišnji doprinos njihovom obrazovanju i odgoju. Među nazočnima na samoj dodjeli, koja je održana u Kaštelu Benković, bili su i mnogi njeni bivši učenici, sada u novim ulogama - kao gradski vijećnici ili kao primatelji godišnjih nagrada. Profesorica Bodulić, nekad i sama učenica naše škole, u svojim riječima zahvale za ovo vrijedno priznanje, spomenula je upravo te svoje učenike, ali i brojne kolege i suradnike, kao trajno nadahnuće i oslonac u radu.
 
UPISI - prvi krug ljetnog roka PDF Ispis E-mail
Srijeda, 06 Srpanj 2011 09:30
Nakon završenih prijava u prvom upisnom krugu, donosimo rang ljestvice prijavljenih za pojedine programe. Učenici su dužni doći na upis 7. srpnja 2011. Nakon upisa bit će objavljena slobodna mjesta za drugi upisni krug koji počinje 11. srpnja 2011.
 
Županijske prvakinje u krosu PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 27 Ožujak 2011 18:10
Naše učenice osvojile su prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji županijskog natjecanja u krosu, dok su učenici bili drugi. Natjecanje je održano 15. ožujka u zadraskom perivoju Vladimira Nazora. Djevojke su trebale istrčati stazu dugu 1600 metara (skoro milju), a naša ekipa u sastavu Danijela Perković iz G2 razreda, koja je osvojila 2. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, Kristina Krešo iz E1 razreda (pojedinačno 4.) i Anita Mijatović iz E1 razreda (pojedinačno 5.), dotrčala je do zlatnog odličja i plasirala se u državno polufinale, na koje će ih trener prof. Vladimir Frković odvesti početkom travnja. Članica naše ekipe je i Tanja Ljevar iz P1. Srednjoškolci su pred sobom imali nešto dužu stazu - 2000 metara, a naša je momčad ostvarila drugo mjesto, što ipak nije dovoljno za nastavak natjecanja. Trčali su Anton Rašić iz G4, koji je bio pojedinačno treći, zatim Josip Ćurković iz R4, koji je bio 10., te Ivica Zelić iz R2, koji je bio 11. Ekipu je činio još i Petar Radinković iz R2.
 
<< Početak < « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » > Kraj >>

Stranica 44 od 56

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film