Početna Vijesti
Vijesti
Dani otvorenih vrata PDF Ispis E-mail
Utorak, 17 Travanj 2012 13:14

U sklopu programa obilježavanja pedesete obljetnice od početka srednjoškolskog obrazovanja u Benkovcu, kao i Dana škole, ovaj tjedan škola je otvorena javnosti – u prvom redu učenicima osmih razreda osnovne škole. Dolazak u školu i organizirani obilazak njenih prostora najbolji je način da budući učenici iz prve ruke saznaju sve što ih zanima, kako bi lakše mogli odlučiti koji srednjoškolski program im najbolje odgovara. Svi posjetitelji škole mogu ovih dana, osim obilaska učionica, kabineta i radionica, razgledati i vrlo sadržajnu izložbu u holu. Tamo su izloženi različiti radovi učenika strojarskih i graditeljskih programa, a kroz fotografije i dokumente mogu se upoznati i s poviješću škole.

Dani otvorenih vrata
 
LIDRANO je napustio zgradu! PDF Ispis E-mail
Utorak, 21 Veljača 2012 17:48
Završeno je i sedmo benkovačko izdanje srednjoškolskog Lidrana Zadarske županije. Evo nekih brojki. Sudionici su došli u dva autobusa i nepoznatom broju drugih prometala. Bilo ih je iz 16 škola, otprilike 94 učenika i približno 27 mentora. Njihove radove ocjenjivalo je 10 članova žirija. Koliki broj pizza je potrošen još se utvrđuje. Prijavljena su i predstavljena 32 literarna rada, te 11 samostalnih novinarskih radova, a predstavljeno je i 5 školskih časopisa. Dramski program, kojeg je činilo 9 pojedinačnih i 7 skupnih nastupa, bio je vrlo kvalitetan, raznovrstan i uspješan, iako ove godine, po prvi put, nije održan u iznimno ugodnoj i toploj dvorani Doma kulture, nego u školskom holu. Koji su sve radovi izabrani za državnu smotru saznajte u nastavku.
Nastavak.
 
Međužupanijsko natjecanje prodavača PDF Ispis E-mail
Petak, 17 Veljača 2012 09:22

Drugu godinu zaredom naša škola je domaćin međužupanijskog natjecanja za zanimanje prodavač. U ponedjeljak, 20. veljače, svoje vještine i znanja pokazat će učenici iz brojnih ekonomskih i trgovačkih škola iz Dalmacije. Program natjecanja i popis sudionika preuznite ovdje.

 
LIDRANO je u gradu! PDF Ispis E-mail
Utorak, 21 Veljača 2012 10:49
Bogatstvo duha!
Fotogalerija
 
Stigli udžbenici PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2011 12:23
Obaviještavamo učenike koji su u srpnju naručili udžbenike preko škole da je većina udžbenika stigla i mogu se preuzeti u upravi. Preostali udžbenici očekuju se u roku od nekoliko dana. Učenici koji su narudžbenice ispunili kasnije dobit će svoje knjige do početka školske godine, a to je 12. rujna 2011.
 
<< Početak < « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » > Kraj >>

Stranica 44 od 58

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film