Početna Vijesti
Vijesti
Upisi u 1. razred PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Srpanj 2011 11:35
U ponedjeljak, 11. srpnja 2011. prijavama za upis u prvi razred počinje drugi krug ljetnog upisnog roka. U utorak će biti objavljene ljestvice za upis, a sam upis obavit će se u srijedu, 13. srpnja. Moguće se prijaviti za upis u zanimanje ekonomist, gdje su ostala još dva slobodna mjesta, u zanimanje keramičar, gdje je ostalo još pet slobodnih mjesta, kao i u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije. U zanimanju klesara ostalo je još osam slobodnih mjesta, a u zanimanju automehaničara preostalo je još jedno slobodno mjesto.
 
Odoše i ovi PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Srpanj 2011 10:25


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/ssknezbr/public_html/images/stories/svjedodzbe_2011

Iako im se činilo da srednja škola traje beskonačno i ponekad sumnjali da će se ikad iz nje izvući, gle čuda, odjednom gotovo. Još jedna generacija benkovačkih maturanata okupila se na tradicionalnom mjestu - u hladu Kaštela, i svečano, podjelom diploma i nagrada najuspješnijima, oprostila se od srednjoškolske faze svog života. Do danas ih je nervirala, a od danas će je se prisjećati s nostalgijom. Ako je suditi po njihovim rezultatima, mnogi će ovogodišnji maturanti, kako je u prigodnom slovu istakao i ravnatelj Josip Peran, biti i jako uspješni studenti. U njihovo ime svojoj školi - ravnatelju, zarednicima, profesorima i svim ostalim djelatnicima zahvalile su se Lucija Mikulić i Kristina Bel.

 
UPISI - prvi krug ljetnog roka PDF Ispis E-mail
Srijeda, 06 Srpanj 2011 09:30
Nakon završenih prijava u prvom upisnom krugu, donosimo rang ljestvice prijavljenih za pojedine programe. Učenici su dužni doći na upis 7. srpnja 2011. Nakon upisa bit će objavljena slobodna mjesta za drugi upisni krug koji počinje 11. srpnja 2011.
 
Podjela svjedodžbi za maturante PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 07 Srpanj 2011 09:01
Svečana podjela svjedodžbi za maturante i dodjela nagrada i priznanja najboljim učenicima održat će se u petak, 8. srpnja na Kaštelu. Početak je u 9 sati.
 
Profesorica Bodulić dobitnica nagrade za životno djelo PDF Ispis E-mail
Utorak, 14 Lipanj 2011 15:36
Povodom Dana grada Benkovca, koji se svake godine obilježava 13. lipnja - na Dan sv. Ante, benkovačko Gradsko vijeće dodijelilo je priznanja osobama i organizacijama koje su se protekle godine posebno istakle svojim doprinosom u raznim područjima djelovanja - gospodarstvu, kulturi, obrazovanju i sportu. Osim godišnjih nagrada, postoji i nagrada za životno djelo, a ona je ove godine dodijeljena našoj profesorici hrvatskog jezika Marijani Bodulić.
Dostojna je to zahvala lokalne zajednice omiljenoj profesorici brojnih naraštaja Benkovčana za njen dugogodišnji doprinos njihovom obrazovanju i odgoju. Među nazočnima na samoj dodjeli, koja je održana u Kaštelu Benković, bili su i mnogi njeni bivši učenici, sada u novim ulogama - kao gradski vijećnici ili kao primatelji godišnjih nagrada. Profesorica Bodulić, nekad i sama učenica naše škole, u svojim riječima zahvale za ovo vrijedno priznanje, spomenula je upravo te svoje učenike, ali i brojne kolege i suradnike, kao trajno nadahnuće i oslonac u radu.
 
<< Početak < « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » > Kraj >>

Stranica 46 od 59

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film