Početna Vijesti
Vijesti
Pogledajte kako izgleda novi promotivni video naše škole! PDF Ispis E-mail
Subota, 02 Lipanj 2018 07:45

Srednja škola kneza Branimira Benkovac prepoznatljiva je po tome što aktivno sudjeluje u EU projektima na kojima surađuje tim iskusnih i sposobnih pojedinaca iz nastavnog i nenastavnog osoblja. Putem projekata osiguravaju se značajna sredstva iz Europskog socijalnog fonda za opremu škole te edukaciju nastavnika i učenika. Prisno je povezana sa gospodarskim tvrtkama na ovom području koji omogućavaju našim učenicima stipendiranje i sigurno zapošljavanje po završenom srednjoškolskom obrazovanju ali i nastavak obrazovanja na visokim školama i fakultetima. Također će u tim tvrtkama učenicima biti omogućeno obavljanje praktične nastave koja će biti dobro organizirana, ali i nagrađena.

Što nudi naša škola i koje sve smjerove možete odabrati, pogledajte u novom promotivnom videu.

 

 
Informativni letak za upis u srednju školu " A zašto baš BENKOVAC!" PDF Ispis E-mail
Subota, 02 Lipanj 2018 07:36
 
Naš učenik Julijan Kovačić osvojio 1. mjesto na Državnom natjecanju iz povijesti PDF Ispis E-mail
Petak, 11 Svibanj 2018 09:24

UČENIK četvrtog razreda gimnazije SREDNJE ŠKOLE KNEZA BRANIMIRA BENKOVAC,  JULIAN KOVAČIĆ, na Državnom natjecanju iz povijesti koje je održanod od  25. do 27. travnja 2018. godine u Makarskoj osvojio prvo mjesto.

Srednja škola kneza Branimira Benkovac s posebnom motivacijom učenike i profesore potiče na natjecanja.

Kako ističe Ravnatelj škole Josip Peran, to je najveći uspjeh koje je Škola ostvarila na natjecanjima u novijoj Hrvatskoj povijesti, točnije  od oslobodjenja.

Učenika Juliana Kovačića, njegovog mentora Matu Bobanovića te Ravnatelja Josipa Perana, svečano je primio gradonačelnik Benkovca g-din Tomislav Bulić, gdje je tom prilikom Julianu dodijelio ne baš malu novčanu nagradu od 5.000 kn.

Vrijedna je to nagrada koja će učeniku dobro doći, jer ima namjeru upisati jedan od najzahtjevnijih fakulteta u Republici Hrvatskoj.

Lijepa je to i  gesta Gradonačelnika koji svojim potezima kazuje da mu je itekako stalo da mladih ljudi  na ovom prostoru.

Zaželimo Julianu Kovačiću uspješan završetak četvrtog razreda, Državne mature te upisa na željeni fakultet.

 

 
A zašto baš BENKOVAC! PDF Ispis E-mail
Subota, 02 Lipanj 2018 07:10

Dragi osnovnoškolci koji ste pred upisom u srednju školu, ovim putem koristimo prigodu kako bismo vas obavijstili o programima i zanimanjima koje možete upisati u Srednjoj školi kneza Branimira. Više o upisima i našoj školi možete pogledati u ovom informativnom letku.

 

 
EU PROJEKT "KAKO SMO ISPRAVLJALI PISIN TORANJ" PDF Ispis E-mail
Petak, 04 Svibanj 2018 21:43

V I Š E

 

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 14 od 57

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film