Početna
Srednja škola kneza Branimira
Objava natječaja za „Nabavu edukativnog pneumatskog seta“ PDF Ispis E-mail
Petak, 20 Svibanj 2016 10:31
Ovdje možete pogledati objavu natječaja.
 
105. sjednica Školskog odbora PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 19 Svibanj 2016 15:03
Ovdje možete pogledati Zapisnik sa sjednice.
 
Održana sjednica Vijeća roditelja PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 19 Svibanj 2016 14:47
Ovdje možete pogledati Zapisnik sa sjednice Vijeća roditelja.
 
Benkovački Srednjoškolci predstavom „Dite materi“ ostavili bez daha Državno dramsko povjerenstvo na Držanoj smotri „Lidrano 2016. godine održane u Šibeniku 06. 07. i 08. travnja 2016. godine. PDF Ispis E-mail
Utorak, 17 Svibanj 2016 13:33

Svake godine Srednja škola kneza Branimira Benkovac domaćin je Županijske smotre „Lidrano“. Podsjetimo, Lidrano smotra je natjecanje učenika u literarnom, novinarskom i dramskom izričaju.

Osim što su dobri domaćini, dramska grupa naše Škole predstavom „Dite materi“ pobijedila je na županijskoj razini i plasirala se na Državnu smotru održane u Šibeniku.

Podsjetimo, učenici dramske sekcije: Duje Ivandić, Maja Vrsaljko, Maria Jonjić, Melita Petrić, Katarina Pavlović, Dragana Raič, Frane Patača, Karla Vrkić, Veronika Komšo, Anamarija Pešut i Bartul Vuksan Ćusa osmislili su scenu, koreografiju i sve ono što uz jednu dramu ide, uz stručnu podršku mentorice profesorice Dunje Gusić te se njome predstavili.

Za postignut rezultat, kako doznajemo od Ravnatelja, i učenici i mentorica Dunja Gusić biti će nagradjeni vrijednim nagradama, kako od Škole, tako i od Županije.

 

U nastavku pogledajte video.

 

 

 

 
Svečana dodjela uvjerenja o osposobljavanju za poslove maslinara/ke i vinogradara/ke – vinara/ke PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 24 Travanj 2016 07:57

U okviru projekta „AgVenturers - motivacija i edukacija nezaposlenih mladih ljudi iz ruralnih područja u zaleđu Zadarske županije za samozapošljavanje u maslinarstvu i vinogradarstvu“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Zadar održana je: Svečana dodjela uvjerenja o osposobljavanju za poslove maslinara/ke i vinogradara/ke – vinara/ke. Više o tome ovdje.

 

 

 
Portal Upisi u srednju 2016. / 2017. PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 18 Travanj 2016 06:58

Stranica http://upisi.weebly.com/ je portal koji je u cijelosti posvećen tematici upisa u srednju školu, a namijenjen je osnovnoškolcima koji su pred upisom u srednju školu kao i njihovim roditeljima. Cilj portala je na jednom mjestu objediniti sve korisne informacije o postupku upisa u srednju školu za narednu školsku godinu i učiniti ih dostupnim svim osmašima i njihovim roditeljima kako bi im olakšali i pojasnili postupak upisa.

Na portalu možete pronaći potrebne pravilnike i ostale korisne dokumente, adresar svih srednjih škola u RH, online izračunati bodove za upis, pogledati pojašnjen postupak upisa, termine, linkove, forum i još mnogo toga što će Vam olakšati postupak upisa u srednju školu.

 
Smotra radova učenika srednjih škola Zadarske županije PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016 12:53
Ovdje možete pogledati IZVJEŠĆE Smotre radova učenika srednjih škola Zadarske županije.
 
Odluka o najpovoljnijoj ponudi PDF Ispis E-mail
Subota, 27 Veljača 2016 10:47

SREDNJA ŠKOLA KNEZA BRANIMIRA

B  E  N  K  O  V  A  C

Benkovac, 26. 02. 2016. godine

 

 

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za izvođenje izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, na svom redovnom sastanku održanom dana 26. 02. 2016. godine u Uredu Ravnatelja s početkom u 12,05 sati, pod točkom dnevnog reda 3., a u vezi odabira najpovoljnije ponude za koje se organizira jednodnevni izlet u Zagreb  07. 03. 2016. godine doniijelo je slijedeću

 

O  D  L  U  K  U

 

Povjerenstvo glasovanjem jednoglasno utvrdjuje da je usvojena Ponuda pod rednim brojem 2 tvrtke Čazmatrans Dalmacija d.o.o.

 

 

Povjerenstvo će najpovoljniju ponudu objaviti na svojoj Web stranici i u pisanoj formi izvijestiti tvrtku-prijevoznika .

 

Za  Predsjednik Povjerenstva:

Ivana Ušljebrka, prof.

 
Objavljen Javni poziv za jednodnevni posjet učenika naše Škole Muzeju Hrvatske pošte u Zagrebu PDF Ispis E-mail
Subota, 13 Veljača 2016 12:52
Javni poziv možete pogledati u izborniku pod linkom "Ponuda".
 
Provedba projekta „AgVenturers“ – motivacija i edukacija nezaposlenih mladih iz ruralnih područja u zaleđu Zadarske županije za samozapošljavanje u maslinarstvu i vinogradarstvu PDF Ispis E-mail
Petak, 29 Siječanj 2016 17:57

Više o posjet 4 uspješna vinogradara i maslinara s područja Zadarske županije možete pročitati ovdje.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 33

Microsoft Teams

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij

Časopis "SSKB"

Sve o studijima

Zadarski srednjoškolski portal