Početna Vijesti
Vijesti
Počela školska godina PDF Ispis E-mail
Nakon dugog iščekivanja konačno smo dočekali početak još jedne školske godine. 2008/2009! Kad su neki već polako počeli gubiti nadu da će doživjeti kraj onih ferija, došao je i taj 1. rujna 2008. Mudrom odlukom našeg ministra Primorca o početku, kao i nastavku, te završetku, ove školske godine, učenici osnovnih i srednjih škola vratili su se, kako se to lijepo kaže, u svoje klupe. Gdje im je i mjesto. Osim učenika, konačno mogu odahnuti i njihovi nastavnici, koji su se već dobrano zaželjeli ispitivanja i dijeljenja jedinica koje s tim ide ruku pod ruku.
Otvaraj više!
 
Đumlaaaaaaaaj! PDF Ispis E-mail
Joomla!Zahvaljujući novom sustavu održavanja i kreiranja naših web stranica, odsad i ti možeš uređivati naše web stranice. Možeš npr. dodavati članke i pisati što te mila volja: kritizirati školu i profesore, polemizirati s odlukama i aktivnostima prosvjetnih vlasti, komentirati školske pravilnike i zakone, itd. Možeš iznositi prijedloge i ideje. Ili šalabahtere. Možeš objavljivati i one filmiće što ih snimaš na satu mobitelom! Trebaš se samo registrirati i zabava počinje. Kako je to moguće, pitaš se. Odgovor glasi - JOOMLA. [Šalim se za filmiće. I šalabahtere.]
 
2006. dobro, 2007. bolje, a sve se ponovilo i 2008. PDF Ispis E-mail
Srijeda, 17 Rujan 2008 00:00

Četvrtog dana mjeseca ožujka, u Benkovcu je po treći put zaredom održana županijska smotra radova učenika srednjih škola, Lidrano. Naša škola i grad protekle dvije godine očito su se pokazali dobrim domaćinima, pa im je pripalo zadovoljstvo (i briga) da se i ove godine okušaju u organizaciji tog važnog okupljanja mladih naše županije. Ako je suditi po komentarima sudionika, mentora, a i provedbenog povjerenstva, te svih onih koje smo ugostili u našem gradu, i ove je godine napravljen dobar posao.

Više...
 
<< Početak < « 61 62 63 64 » > Kraj >>

Stranica 64 od 64

Microsoft Teams

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij